כלפי מטה ספרות עקבות sähköinen ruoka resepti sovellus kaavio קלנסי גדול גלויה

Ruoka-aineryhmät | Ruokatieto Yhdistys
Ruoka-aineryhmät | Ruokatieto Yhdistys

YAZIO - Kalorilaskuri App Storessa
YAZIO - Kalorilaskuri App Storessa

Helpot ja hyvät keventäjän reseptit | Yhteishyvä
Helpot ja hyvät keventäjän reseptit | Yhteishyvä

Arkea helpottavat ruokasovellukset | Telia Yhteisö
Arkea helpottavat ruokasovellukset | Telia Yhteisö

Recipe Keeper iPhone, iPad, Android, Windows ja Mac sovellus
Recipe Keeper iPhone, iPad, Android, Windows ja Mac sovellus

Kuvitettu resepti on visuaalinen makuelämys | Ruoka | yle.fi
Kuvitettu resepti on visuaalinen makuelämys | Ruoka | yle.fi

SeutuMajakka 10.8.2022 by Seutumajakka - Issuu
SeutuMajakka 10.8.2022 by Seutumajakka - Issuu

Kevennä kauppakassia - nämä ovat Sopan lyhyimmät reseptit | Soppa365
Kevennä kauppakassia - nämä ovat Sopan lyhyimmät reseptit | Soppa365

Ruokasovellukset ovat käteviä, mutta niissä piilee hygieniariski –  Sunnuntailounas | Lily
Ruokasovellukset ovat käteviä, mutta niissä piilee hygieniariski – Sunnuntailounas | Lily

eMarjakartta.fi - palvelun esittely
eMarjakartta.fi - palvelun esittely

Näin saat reseptit puhelimeen tai tabletille - Elisa Ideat
Näin saat reseptit puhelimeen tai tabletille - Elisa Ideat

Keventäjän ruokaviikko – kevyet reseptit koko viikoksi! | Anna.fi
Keventäjän ruokaviikko – kevyet reseptit koko viikoksi! | Anna.fi

Näin saat reseptit puhelimeen tai tabletille - Elisa Ideat
Näin saat reseptit puhelimeen tai tabletille - Elisa Ideat

Arkea helpottavat ruokasovellukset | Telia Yhteisö
Arkea helpottavat ruokasovellukset | Telia Yhteisö

Parhaat ruokasovellukset puhelimeen | Soppa365
Parhaat ruokasovellukset puhelimeen | Soppa365

Keventäjän ruokaviikko – kevyet reseptit koko viikoksi! | Anna.fi
Keventäjän ruokaviikko – kevyet reseptit koko viikoksi! | Anna.fi

RUOKAHUKKA RUOTUUN, KATSE VESISTÖIHIN - kuluttajien kannustaminen  ravinteiden kierrätystä parantavaan toimintaan
RUOKAHUKKA RUOTUUN, KATSE VESISTÖIHIN - kuluttajien kannustaminen ravinteiden kierrätystä parantavaan toimintaan

Malli julkisen joukkoruokailun mahdollisuuksista edistää lähiruoan menekkiä  – ohjekirja päättäjille
Malli julkisen joukkoruokailun mahdollisuuksista edistää lähiruoan menekkiä – ohjekirja päättäjille

K-Ruoka-sovelluksella ruokahävikkiä pienemmäksi | K-Ruoka
K-Ruoka-sovelluksella ruokahävikkiä pienemmäksi | K-Ruoka

Näin otat hyviä ruokakuvia someen | Yhteishyvä
Näin otat hyviä ruokakuvia someen | Yhteishyvä

Arkea helpottavat ruokasovellukset | Telia Yhteisö
Arkea helpottavat ruokasovellukset | Telia Yhteisö

JULKAISUSARJAN NIMI
JULKAISUSARJAN NIMI

Ruokasovellukset ovat käteviä, mutta niissä piilee hygieniariski –  Sunnuntailounas | Lily
Ruokasovellukset ovat käteviä, mutta niissä piilee hygieniariski – Sunnuntailounas | Lily

Helpot ja hyvät keventäjän reseptit | Yhteishyvä
Helpot ja hyvät keventäjän reseptit | Yhteishyvä

Arkea helpottavat ruokasovellukset | Telia Yhteisö
Arkea helpottavat ruokasovellukset | Telia Yhteisö